gallery/tievolley__alfa_logo

Alfa solutions Tievolley Tielt

gallery/facebook-logo-button

Alfa Solutions

 

Alfa solutions is dé toonaangevende specialist in IT en multimedia voor thuis als voor in de B2B-omgeving en heeft vestigingen in Waregem, Tielt en Izegem. Zoals bekend is het bedrijf de  hoofdsponsor van Tievolley.

 

Ben je op zoek naar een product dat wordt verkocht bij Alfa solutions (TV, PC, smartphone, tablet, camera, enz.), dan koop je bij Tievolley de nodige aankoopbonnen, en je krijgt daarbovenop nog eens 10% extra op de waarde van de aankoopbon.

 

Een voorbeeld: plan je een aankoop van een tablet ter waarde van 220 euro, dan koop je een bon bij Tievolley van 200 euro aan.  Met deze bon kun je bij Alfa solutions voor 220 euro kopen. (€200 + 10 % extra op aankoopwaarde bon)   Voor de drie partijen dus een win-win-situatie.  Alfa solutions heeft er dankzij zijn sponsoring een klant bij, Tievolley krijgt hiervoor 200 euro en jij als klant kan voor 220 euro kopen. Dit is voor jou een winst van 20 euro. Het hoger het aankoopbedrag, hoe hoger je persoonlijke winst … . Let wel, het max. bedrag van de aankoopbonnen (max. 400 euro per klant / = 440 euro aankoopwaarde) is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of speciale, al dan niet online-promoties en wordt beperkt tot één aankoop per familie per seizoen.

 

Er zijn aankoopbonnen van 20 euro (waarde 22 euro), 50 (55), 100 (110) en 200 (220) euro. Deze zijn verkrijgbaar bij volgende personen:

  • Frank Debeil, R. Schumanstraat, 19  8700 Tielt
  • Hans Verkest, Tramstraat, 28  8700 Tielt

Na de keuze van je aankoop bij Alfa solutions moet je dus de nodige aankoopbonnen afhalen, zodat je van deze bijzonder interessante korting kunt genieten. Deze actie is enkel voorbehouden voor leden van Tievolley Tielt. De actie loopt zolang de voorraad aankoopbonnen strekt. Er wordt geen geld teruggeven in de winkel indien betaald wordt met bonnen.

Klantenkaart De Weerdt

 

Na het verrichten van de aankopen leg je bij de afrekening de klantenkaart voor. Deze is beschikbaar in de zaak zelf.

Op de kaart wordt een stempel geplaatst per aankoopschijf. In ruil voor een volle kaart wordt een tegenwaarde van 2,50 euro gestort in de clubkas.

Let wel dat een volle kaart dient terug bezorgd via een bestuurslid, ploegbegeleider of trainer. Wij centraliseren dan alle kaarten en zorgen voor de afrekening.

Bijkomende kaarten kun je bekomen bij de ploegbegeleider en aan de kassa's van De Weerdt. Vermeld je naam en adres op de kaarten. 

Op het einde van het seizoen worden drie aankoopbonnen ter waarde van 12,5 euro getrokken uit de ingediende volle kaarten.

 

Supermarkt De Weerdt (Kortrijkstraat, Tielt)

één stempel per aankoopschijf van 6,00 euro (uitgezonderd leeggoed, tabakswaren en vuilniszakken)

 

Fitness-centrum De Weerdt (Kortrijkstraat, Tielt)

één stempel per fitness-beurt.

 

Dranken De Weerdt (Oude Stationstraat, Tielt)

één stempel per aankoopschijf van 10,00 euro (uitgezonderd leeggoed).

Klantenkaart Decathlon

 

Sinds seizoen 2016-2017 spelen de ploegen waarvan de uitrusting werd vernieuwd met Kipsta-kledij van Decathlon.

Leden, bestuursleden, vrijwilligers en sympathisanten kunnen hun Decathlon klantenkaart linken aan de Decathlon Clubkaart van Tievolley. Hiervoor zal een afzonderlijke mail worden doorgestuurd naar alle leden; met uiteraard ook de mogelijkheid om in te tekenen op een klantenkaart van Decathlon.

Wat zijn de voordelen voor je?
Je krijgt éénmalig 400 punten extra op je Decathlon klantenkaart (= 1 cadeaubon van 6 euro). Voor elke aankoop die je later doet krijg je punten bij (1 punt per euro aankoop)

Wat is het voordeel voor Tievolley ?
Jouw klantenkaart wordt gelinkt aan de Clubkaart. Voor elke 2 euro die je aankoopt krijgt de club 1 punt bij op de clubkaart (natuurlijk wordt er niet geraakt aan je persoonlijke voordelen, je behoudt dus zelf ook je eigen punten) Hiermee kan er sportmateriaal aangekocht worden voor onze werking.

Voorbeeld; Je koopt voor 100 euro aan. Je krijgt zelf 100 punten bij op je klantenkaart en de club krijgt automatisch 50 punten bij op de clubkaart.

www.decathlon.be

DECATHLON

Groenestraat 250
8800 Roeselare

Clubkaart

 

Deze kaartenactie loopt bij enkele sponsors van onze volleybalclub. De basisidee is het “meten” door de sponsors van de “return” op zijn sponsoring.

Hij houdt de aangekochte bedragen bij op een aankooplijst; dit na het voorleggen van uw Tievolley-lidkaart. Op het einde van het seizoen wordt een percentage op het behaalde omzetcijfer aan de clubkas afgedragen.

lingerie cristel

 

Bij Cristel in de Kortrijkstraat, 5 te Tielt, krijgen alle Tievolley-leden mits het voorleggen van hun clubkaart een korting van :

  • 15 % op sportBH en
  • 10 % op alle overige artikelen (dubbele korting op klantenkaart)

Verzekeringen Joost Tallieu 

 

Uw huidige verzekeringsportefeuille een stuk goedkoper !!

Het kan bij makelaarskantoor Joost Tallieu. Wij bieden u verzekeringen op maat aan het beste tarief. Wij zoeken voor u de markt af en onderhandelen over voorwaarden en prijs. De resultaten bespreken wij met u, zodat u vrij uw keuze kan maken.

Of het nu gaat om een brandverzekering, of een autopolis, een familiale, pensioensparen, BA-onderneming, arbeidsongevallen, hospitalisatie, rechtsbijstand,…voor ons is iedere verzekering een uitdaging om beter te doen. Net zoals in de sport.

Voor iedere nieuw afgesloten verzekering via de Tievolley-bon storten wij een afgesproken bedrag naar volleybalclub Alfa solutions Tievolley Tielt.
Geef de Tievolley-bon af, bespaar zelf op uw verzekeringen en steun een gedreven sportclub.