Alfa Solutions

Alfa Solutions

Alfa solutions is dé toonaangevende specialist in IT en multimedia voor thuis als voor in de B2B-omgeving en heeft vestigingen in Waregem, Tielt en Izegem. Zoals bekend is het bedrijf de  hoofdsponsor van Tievolley.

Ben je op zoek naar een product dat wordt verkocht bij Alfa solutions (TV, PC, smartphone, tablet, camera, enz.), dan koop je bij Tievolley de nodige aankoopbonnen, en je krijgt daarbovenop nog eens 10% extra op de waarde van de aankoopbon.

Een voorbeeld: plan je een aankoop van een tablet ter waarde van 220 euro, dan koop je een bon bij Tievolley van 200 euro aan.  Met deze bon kun je bij Alfa solutions voor 220 euro kopen. (€200 + 10 % extra op aankoopwaarde bon)   Voor de drie partijen dus een win-win-situatie.  Alfa solutions heeft er dankzij zijn sponsoring een klant bij, Tievolley krijgt hiervoor 200 euro en jij als klant kan voor 220 euro kopen. Dit is voor jou een winst van 20 euro. Het hoger het aankoopbedrag, hoe hoger je persoonlijke winst … . Let wel, het max. bedrag van de aankoopbonnen (max. 400 euro per klant / = 440 euro aankoopwaarde) is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of speciale, al dan niet online-promoties en wordt beperkt tot één aankoop per familie per seizoen.

Er zijn aankoopbonnen van 20 euro (waarde 22 euro), 50 (55), 100 (110) en 200 (220) euro. Deze zijn verkrijgbaar bij volgende personen:

Na de keuze van je aankoop bij Alfa solutions moet je dus de nodige aankoopbonnen afhalen, zodat je van deze bijzonder interessante korting kunt genieten. Deze actie is enkel voorbehouden voor leden van Tievolley Tielt. De actie loopt zolang de voorraad aankoopbonnen strekt. Er wordt geen geld teruggeven in de winkel indien betaald wordt met bonnen.

Vredestraat 20, 8700 Tielt

Tel.: 051 40 61 93
E-mail: [email protected]

Website: Alfa Solutions