Antwerp Rehab

Kracht. Souplesse. Ambitie.

Topprestaties leveren. Voortdurend verbeteren. De eigen kracht voluit benutten. Het is de ambitie van iedereen die gepassioneerd is door sport en beweging.

Of u nu droomt van een podiumplaats of simpelweg wilt inzetten op een gezond en fit levenAntwerp Rehab & Training – kortweg ART – draagt zorgt voor uw lichaam. Met kinesitherapie, personal training én preventief advies op maat van uw unieke fysieke mogelijkheden.

Rehab: gerichte methodiek in kinesitherapie (Antwerpen)

Blessureleed kan niet alleen onaangenaam zijn, het hypothekeert uw evolutie waar u als sporter zo hard aan werkte. Bovendien vindt u niets vervelender dan stilzitten. De aanpak van ART is er dan ook op gericht om u weer in beweging te brengen.

Personal Training: een wereld van mogelijkheden

Uw limieten uitdagen en verleggen. Fitter worden. Genieten van uw eigen kracht. Uw uithoudingsvermogen vergroten. Uw sportprestaties verbeteren.

Preventie: voorkomen is beter dan stilzitten

Duurzaam sporten betekent slim sporten. Bewegen op uw eigen tempo, op het ritme van uw eigen mogelijkheden. Dat is niet altijd even eenvoudig. Soms nemen uw ambities de overhand. En dat kan leiden tot overbelasting of blessures.

Health & Nutrition: voeding als basis voor uw gezondheid

Een gezonde geest in een gezond lichaam? Dan kunt u niet om een gezonde voeding heen. Wat en hoe we eten bepaalt hoe we ons voelen. Wat ons lichaam aankan. En hoe we eruit zien. De juiste ondersteuning voor uw eetpatroon is dan ook onmisbaar wanneer u gezond wilt leven, doeltreffend wilt sporten en uw lichamelijke ambities wilt verwezenlijken.

Contact

Heb je een vraag? Wens je graag een afspraak te boeken?
Contacteer ons meteen!

Adriaan Brouwerstraat 24, 2000 Antwerpen

E-mail: [email protected]

Website: Antwerp Rehab & Training