Hartex NV

Hartex NV

HARTEX is al 50 jaar een begrip als de specialist in woningtextiel en de partner voor iedere woonspecialist. De collectie jacquard en digitaal bedrukte stoffen zijn geliefd bij onze klanten. Als het gaat om gordijnstoffen voor thuis of voor een project, u vindt beslist wat u zoekt in ons ruim aanbod. 

Onze stoffen zijn van uitstekende kwaliteit en worden met zorg vervaardigd. Ons team zorgt ervoor dat we altijd up-to-date zijn voor wat betreft materialen, kleuren en dessins. We leveren een breed scala aan stoffen op 140 cm breedte, maar ook op 280 cm kamerhoog, van eigentijds tot authentiek klassiek.

Onder de naam 'Curtain PROJECT' zijn wij gespecialiseerd in de levering en plaatsing van onderhoudsvriendelijke raamdecoratie op maat, al dan niet verduisterend en indien gewenst brandvertragend (classificatie M1).

Gordijnen bakenen de grens af tussen binnen en buiten. Nieuwe raamdecoratie zorgt voor een metamorfose van het interieur.

Curtain PROJECT zorgt voor een succesvol resultaat of je nu houdt van stijlvol harmoniëren, stevige contrasten of een 'mix & match'.

HARTEX NV

Pitantiestraat 138
8792 Desselgem
België


Tel.: 056 73 31 51

E-mail: [email protected]

Website: Hartex NV