Opel Decaigny

Opel Decaigny

Opel Decaigny in Izegem en Tielt is een familiebedrijf gestart in 1969 en is officieel Opel verdeler sinds 1979. Tot voor kort heette ons bedrijf nog United Motors en boden we u ook de allerlaatste modellen van het tweede GM-merk, Chevrolet. Opel Decaigny voorziet nog wel onderhoud en reparaties aan Chevrolet-modellen, maar verkoopt geen nieuwe auto’s meer. Wij blijven uiteraard erkend Chevrolet reparateur en bieden onze Chevrolet klanten dezelfde excellente service en ook dezelfde garantievoorwaarden.

We denken mee met onze klanten en zoeken naar de beste oplossing. Hiervoor staan jarenlange expertise en een professioneel team garant.

Scherp geprijsde en bijna nieuwe Opels met de garantie van een gloednieuwe auto!

  • Ruim aanbod: steeds 100 nieuwe wagens in voorraad: personenwagens en bedrijfswagens
  • Business Center met B2B-contactman voor bedrijfswagens
  • Bestelwagenspecialist met een groot aantal modelvarianten alsook de ombouw
  • Steeds 100 tweedehandswagens op voorraad: scherp geprijsd en bijna nieuw bieden wij tweedehandswagens van Opel met de garantie van een gloednieuwe wagen
  • Totaalaanbod: Opel verzekering, financieringen, verlengde garantie
  • Eurogarant erkende carrosserie met vernieuwde technieken: spotrepair, zetelherstel, velgenherstel
  • Onderhoud en herstellingen voor personenwagens, bestelwagens en elektrische wagens
  • Verkoop Opel accessoires en Opel onderdelen

Professionele verkoop- en herstelservice bij een erkende merkgarage

Kiest u voor Opel Decaigny, dan kiest u voor een professionele verkoop- en herstelservice bij een erkende merkgarage. U kunt rekenen op een persoonlijke en betrouwbare service voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen en een uitstekende naverkoop en garanties. Voor onderhoud en herstellingen beschikken wij over een team van gekwalificeerde vakmensen die zich met kennis ontfermen over uw wagen en u de meest geschikte oplossingen bieden. Op die manier garanderen we dat uw wagen opnieuw duurzaam en veilig de weg op kan en dit aan een betaalbare prijs.

Onze garage omvat eveneens een carrosserieafdeling. Wij herstellen alle soorten schade, van een kras in de lak tot het uitdeuken, herspuiten en vervangen van volledige onderdelen.

We leveren een snelle en uitstekende uitvoering van uw onderhoudsbeurt of reparatie na afspraak. Indien nodig zorgen wij voor een vervangwagen. Voor pechverhelping kunt u evenwel 24 uur op 24 bij ons terecht.

 Lammersakker 18, 8700 Tielt

Tel.: 051 40 17 80

E-mail: [email protected]

Website: Opel Decaigny