V&D Motors Verhulst

V&D Motors Verhulst

Verkoop

Een nieuwe wagen nodig? Wij staan u graag met raad en daad bij. Door te luisteren naar uw noden en wensen helpen wij u bij het vinden van de wagen die bij u past. V&D Motors voor uw Renault en Dacia, waar ik als mens centraal sta.

Naverkoop

Met een Renault of Dacia rijden is geen onbelangrijke beslissing. Een beslissing waar je ontelbare voordelen uit haalt. U stapt niet alleen in een nieuwe auto van de Groep Renault, maar in een universum van kleine en grote attenties. Daarnaast kunt u ook genieten van een optimale klantenservice die we op uw verwachtingen afstemmen, en waarmee we uw kleinste wensen kunnen vervullen. Met een Wagen van V&D Motors kiest u voor knowhow van het hoogste niveau.

Carrosserie

Uw wagen verdient de glans te houden vanaf de dag van aankoop. Na een ongeval staan wij daarom klaar om uw Renault of Dacia te herstellen. Als Renault-werkplaats verzekeren we u een herstelling die uw auto in de originele sterke en veilige staat terugbrengt. Bij ons vindt u geen onderdelen uit de nevenhandel die zich bij een ongeval onvoorspelbaar kunnen gedragen. Onze bevoegde monteurs werken dus uitsluitend met originele onderdelen, waarmee elk van onze modellen zich van concurrentie kan onderscheiden op het gebied van bescherming van de inzittenden.

Tel.: 051 40 36 34

Fax: 051 40 57 50

E-mail: [email protected]

Website: V&D Motors Verhulst